Steve Jobs dineert met Obama en andere topmensen uit de technologiesector

Het Witte Huis heeft een foto vrijgegeven waarop te zien is dat Apple-topman Steve Jobs en CEO's van andere bedrijven samen een toost uitbrengen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Obama dineert met CEO's uit de technologiesectorZoals we eerder al berichtten zou de Amerikaanse president Obama met enkele topmensen, waaronder Apple-topman Steve Jobs, een ontmoeting hebben om te praten over Amerikaans technologiebeleid. Vandaag heeft het Witte Huis een tweetal foto’s vrijgegeven waarop te zien is dat de Apple-topman (uiteraard gekleed in zwarte turtleneck) naast Obama zit en samen met collega’s van andere technologiebedrijven een toost uitbrengt.

De ontmoeting, die een jaar eerder ook al plaatsvond, is volgens een verklaring van het Witte Huis gepland om een gezamenlijke interesse te bespreken: Amerikaanse technologie. Obama wilde spreken over plannen om Amerikaanse innovatie, en wil daarnaast praten over zijn beloftes om nieuwe investeringen in R&D, onderwijs en schone energie te doen. Het diner is de eerste officiële gelegenheid waarop de Apple-topman zich laat zien, sinds hij enkele weken geleden voor de derde maal met ziekteverlof ging.

Naast Jobs waren ook CEO’s van andere grote bedrijven bij de ontmoeting aanwezig. Op de foto zien we onder meer de CEO’s van Yahoo!, Cisco, Twitter, Oracle en Google. Ook Mark Zuckerberg, oprichter en CEO van Facebook, was aanwezig. Zuckerberg, die normaal gesproken een sweater en slippers draagt, had zich voor de gelegenheid in een pak gehesen. Hij was met zijn 27 jaar waarschijnlijk ook meteen de jongste in het gezelschap. Het is niet duidelijk waar precies over is gesproken. Het betrof een privé-ontmoeting, waar de media niet welkom waren. De foto’s zijn dan ook gemaakt door het Witte Huis zelf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2011, 22:32
Categorie Apple
Onderwerpen diner dash, obama, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.