Kilometers registreren iPhone auto dashboard

Kilometerregistratie-app RitReg is stuk handiger na update

Kilometers registreren met de iPhone kan met nu een stuk beter met de app RitReg. De app kreeg een nieuw design,
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Kilometers registreren iPhone auto dashboardDe Nederlandse kilometerregistratie-app RitReg voor de iPhone is veelzijdiger geworden na de laatste update. De applicatie voor het verwerken van zakelijk gereden kilometers ziet er wat strakker uit na de update, maar heeft vooral handige nieuwe opties. Bijvoorbeeld voor het exporteren van de data uit de app: je kiest nu onder andere een begin- en einddatum voor uitdraaien.

Je hoeft dus niet elke keer meer een totaaloverzicht of een vaste maand naar jou of je opdrachtgever te e-mailen: nu geef je ook een tijdsbestek naar eigen inzicht in. Ook kan je het type ritten kiezen bij het exporteren, waarbij je zakelijke, woon/ werk en privékilometers kan uitsluiten.

RitReg zakelijke rit invoeren RitReg instellingen

Het invoeren en bewerken van ritten is eenvoudiger geworden in de app en kost domweg minder knoppen. Het invoeren van begin- en eindkilometers op de teller, het vertrekpunt en de bestemming, alsmede een omschrijving: de kilometeradministratie blijft een vervelend klusje, maar de app doet hem met minder knoppen dan voorheen, zonder aan duidelijkheid in te boeten. De app moet je verder beter kunnen lokaliseren, wat het handmatig invoeren van de locatie kan besparen.

RitReg 3.0 geeft je ten slotte meer controle over de online backup die aan de app is gekoppeld. Je kan de automatische backup laten varen en handmatig kilometers synchroniseren, of zet de backup helemaal uit.

De applicatie geniet alleen al uit Nederland zware concurrentie van andere kilometerregistratie-apps waarover we eerder schreven. Ondanks dat heeft RitReg volgens ontwikkelaar Jan van Kampen 10.000 gebruikers aan zich weten te binden.

Openingsfoto: Kārlis Dambrāns/ Flickr CC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2014, 11:48
Categorie Apps
Onderwerp kilometerregistratie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.