proximus kaartje 4g

Proximus verlaagt 4G-snelheid bij goedkopere abonnementen

De Belgische provider Proximus heeft dit weekend de snelheid van 4G verlaagd voor de goedkopere abonnementen. In plaats van 129 Mbps val je terug naar 25 Mbps, tenzij je bijbetaalt.

proximus kaartje 4gDe Belgische provider Proximus heeft de snelheid van 4G verlaagd voor klanten met goedkopere abonnementen. Dat gebeurde afgelopen weekend. Klanten met een goedkoop abonnement krijgen niet meer de volledige snelheid van het 4G-netwerk. Alleen als je bijbetaalt kun je blijven profiteren van de hoogste snelheid.

Het afgelopen halfjaar mochten klanten van Proximus 4G testen, maar die proefperiode is nu voorbij. Klanten met een abonnement van 45 euro of meer houden de snelheid van maximaal 129 Mbps. Heb je een goedkoper abonnement, dan krijg je voortaan nog maximaal 25 Mbps. Die maatregel was een halfjaar geleden al aangekondigd, dus klanten hoeven zich niet bekocht te voelen.


“Vanaf nu maken we een onderscheid tussen snelheden”, zegt Proximus-woordvoerster Frederique Verbiest in een interview met VTM Nieuws. “Een hoge snelheid of een zeer hoge snelheid om te surfen via 4G.”

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2014, 10:10
Categorie Providers
Onderwerpen 4g, proximus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.