Ringtone-software wiToner krijgt nieuwe naam: RingmiToner

WiToner heeft een nieuwe naam gekregen: RingmiToner. De gratis ringtone-software voor Windows zorgt dat je buiten iTunes om eigen ringtones kunt installeren op de iPhone.

RingmiToneWiToner is een gratis Windows-applicatie waarmee je eigen ringtones op de iPhone kunt beheren. De eerste versie leverde nogal wat problemen op, maar nu is er een nieuwe versie waarmee je met drag-and-drop ringtones kunt installeren. Het tool heeft ook een nieuwe naam gekregen: vanaf versie 0.0.30 heet het RingmiTone en versie 0.0.31 lost daarbij nog wat fouten op.

De nieuwe versie biedt de mogelijkheid om ook AAC- en M4A-bestanden als ringtones te gebruiken. Daarnaast is er de mogelijkheid om online op nieuwe versies te controleren. Uploaden gaat makkelijker en eerdere problemen met iTunes-synchronisatie zijn grotendeels opgelost. Kortom: tijd om het toch maar eens te proberen. iTunes is niet nodig om het te kunnen gebruiken. De download van RingmiTone vind je op de website van de ontwikkelaar. Alleen geschikt voor Windows; Mac-gebruikers kunnen eventueel de betaalde oplossing iToner gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2007, 12:23
Categorie iOS
Onderwerpen bellen, firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.