iTunes 7.5 kan Europese iPhone activeren

iTunes heeft een update gekregen naar versie 7.5. In de nieuwe versie is het mogelijk om de iPhone in diverse landen te activeren en er is een nieuwe muziekgame toegevoegd: Phase.

iTunes 7.5Apple heeft een nieuwe versie van iTunes uitgebracht. Vanaf vanavond staat iTunes 7.5 klaar om te downloaden. Veel nieuws biedt deze versie op het eerste gezicht niet: het biedt een nieuwe interactieve muziekgame met de naam Phase, bedoeld voor de iPod nano (3G), iPod classic en iPod (5G). Daarnaast maakt iTunes 7.5 het mogelijk om de iPhone te activeren in landen waar de iPhone vanaf binnenkort verkrijgbaar is.

Dat betekent dat je niet alleen je iPhone op het AT&T-netwerk in de VS kunt registreren, maar ook bij T-Mobile in Duitsland, bij O2 in het Verenigd Koninkrijk en bij Orange in Frankrijk. Dit is wel de minimale vereiste om je iPhone in deze landen werkend te kunnen krijgen; een logische en eigenlijk wel verwachte update [ WIN | MAC ] dus. In de nieuwe versie zijn ook wat bugfixes uitgevoerd om de stabiliteit en prestaties te verbeteren.

Met dank aan Grant.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2007, 20:47
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.