Revocharge

Revocharge: draadloze magneetlader klampt zich aan je iPhone vast

De Revocharge is een draadloze lader voor je iPhone die met een magneet blijft hangen. De makers zamelen geld in op Kickstarter.

RevochargeAccessoiremakers zijn de afgelopen dagen kennelijk op zoek naar de ultieme, handige iPhone-batterij. Na de supercompacte bKey en opplakbare Power Annex is er namelijk nu ook de Revocharge. Deze oplader bestaat uit een speciale iPhone-case en een losse accu, die magnetisch met elkaar verbinden. De accu en case gebruiken een draadloze oplaadmethode, waardoor er geen kabels vereist zijn.

De Revocharge is qua idee vergelijkbaar met de Case-Sticky-on die we afgelopen jaar beschreven. Een magneet houdt de iPhone-accu op zijn plek terwijl je hem gebruikt. De Revocharge heeft echter een draadloze oplader ingebouwd bij de magneethouder, waardoor je geen speciale kabel nodig hebt. Als de magneet op de iPhone zit zal hij gelijk opladen. Dit is alleen mogelijk dankzij de bijbehorende iPhone-case, die onderop zit aangesloten op je Lightning-poort.

De magneet in de Revocharge-case houdt de accu op zijn plek, maar kan ook worden gebruikt in combinatie met speciale iPhone-houder. Een dock voor op bureau of in de auto houdt de iPhone ook op zijn plek. Heb je deze dock aangesloten op een stroombron, dan wordt de iPhone gelijk opgeladen.

Revocharge gif

De Revocharge maakt een einde aan de wirwar aan kabels voor je iPhone, maar dat is niet zonder nadelen: de case blokkeert namelijk de dockaansluiting van je iPhone. Wil je de iPhone met een Lightning-kabel koppelen aan een computer? Dan moet je hem eerst uit de case halen. De geluidspoort van je iPhone is echter wel vrij toegankelijk.

Geïnteresseerden halen een Revocharge in huis door op Kickstarter minstens 39 dollar te doneren. Je krijgt dan een case, een batterij en een kabel om de accu op te laden. Deze prijs is alleen voor vroege vogels: ontdek je het project pas later, dan betaal je 59 dollar. Reken daarnaast op 10 dollar aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2014, 19:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.