Redsn0w 1.02: zorgeloos je iPod touch 2G onderweg booten

MuscleNerd heeft een tussentijdse versie van redsn0w uitgebracht, waarmee je onderweg je iPod touch 2G kunt booten, zonder dat je apparaat meteen onklaar wordt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

redsn0wMuscleNerd heeft een tussentijdse versie van redsn0w uitgebracht, die je semi-tethered zou kunnen noemen. Het komt van pas wanneer je onderweg je iPod touch 2G moet booten en dus volgens de huidige werkwijze opnieuw redsn0w zou moeten toepassen.

Maar da’s lastig als je in de trein zit of pas later op de dag weer thuis bent. Je iPod touch doet het niet meer en je kunt de rest van de dag geen YouTube-filmpjes meer kijken of internetten via Wi-Fi. Met Redsn0w 1.02 ben je meteen geholpen: je kunt je iPod touch 2G booten en daarna weer gebruiken, maar zonder de jailbreak-functionaliteit.

Eenmaal thuisgekomen kun je dan alsnog Redsn0w opnieuw toepassen. OK, het is nog niet de ultieme oplossing, maar het komt een eind in de richting.

MuscleNerd kondigde het een paar uur geleden al aan op iPodTouchFans en ook op de officiële website redsn0w.com kun je de nieuwe versie nu downloaden:

Semi-tethered redsn0w 1.02

Ook nu weer: geen garantie, geen support, maar vrij te gebruiken door iedereen die dat wil.

Reacties en hulpvragen graag via ons forum.

Meer info: redsn0w.com
Tipgever: Joachim, Roger, Stefan, Mathias

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:28
Categorieën iDevices, Jailbreak
Onderwerpen ipod, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.