TapSB toont zes SpringBoard-schermen tegelijk (Cydia)

Met TapSB worden er zes springboards op een pagina geplaatst. Het idee is dat je een pagina kunt uitzoomen, vervolgens een springboard aan kunt klikken, en dat er dan weer wordt ingezoomt op het gekozen springboard. TapSB zal binnenkort te vinden zijn in Cydia (jailbreak).
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

TapSBTapSB is een nieuwe tweak die binnenkort in Cydia beschikbaar komt. Het wordt een snelle manier om snel tussen SpringBoard-pagina’s te wisselen. Om uit te leggen hoe het werkt, kun je het beste even naar de hiernaast getoonde screenshots kijken: door te dubbeltappen op een leeg gebied op het scherm krijg je een overzicht van zes springboardpagina’s te zien. Je kunt daarna snel naar de gewenste pagina gaan, of eerst op een bepaalde pagina inzoomen.

Je kunt het effect het beste vergelijken met de overzichtsweergave in de Foto-applicatie. Mac-gebruikers zullen er wellicht elementen van de Exposé-functie (of eigenlijk meer met de Spaces-functie) in herkennen. Klinkt handig. TapSB is te installeren via de repo van iSpazio, dus jailbreak verplicht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 19:58
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, iSpazio, springboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.