tweetbot-icoon-groot

Redesign Tweetbot voor Mac te zien in teaser

Tweetbot-ontwikkelaar Tapbots biedt ons een vroege blik op het Yosemite-redesign van de bekende Twitter-app op Mac.

De geroemde Twitter-app Tweetbot kreeg in 2013 een redesign voor iOS 7, maar de bijbehorende apps voor iPad en Mac werden tot op heden niet onder handen genomen. Daar komt binnenkort deels verandering in, zo blijkt uit een nieuwe teaserplaat. Op een foto van Tapbots-ontwerper Mark Jardine is een onscherp Mac-scherm te zien, met daarop een Tweetbot Mac-app met een compleet nieuw ontwerp.

Tweetbot Mac teaser (Custom)

Helemaal duidelijk is de screenshot van Tweetbot’s nieuwe Mac-update niet, maar de hoofdlijnen zijn duidelijk te herkennen. Zo gebruikt Tweetbot in de screenshot ronde avatars, net als in de huidige iOS-versie van de app. De bovenbalk van Tweetbot is net als andere Yosemite-apps transparant.

Op dezelfde foto staat een iPhone-app – vermoedelijk een redesign voor rekenmachine-app Calcbot. Deze app heeft ook nog steeds het bekende, maar inmiddels verouderde Tapbots-design. Calcbot kreeg in 2013 voor het laatst een update, waarin bugs met iOS 7 werden opgelost.

Eén app lijkt op de foto nog te ontbreken: Tweetbot voor iPad. Tapbots heeft eerder bekendgemaakt dat er aan een redesign voor de iPad-app wordt gewerkt, maar verdere details werden niet gegeven.

De foto van Tweetbot’s Mac-redesign komt een kleine week nadat er wat paniek was over de app. Tweetbot was uit de Mac App Store verdwenen, vermoedelijk omdat het maximaal aantal gebruikers toegestaan door Twitter was bereikt. Inmiddels is Tweetbot voor Mac weer beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2015, 8:11
Categorie Apps
Onderwerp tweetbot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.