RecognizeMe: gezichtsherkenning om te ontgrendelen (jailbreak)

RecognizeMe is een tweak waarmee je jouw iPhone 4 of 4e generatie iPod touch kunt ontgrendelen door je gezicht te laten herkennen. De tweak komt naar verwachting binnen 24 uur uit.

RecognizeMe: gezichtsherkenning om te ontgrendelenRecognizeMe is een tweak die het mogelijk maakt om je iPhone 4 of 4e generatie iPod touch te ontgrendelen door je gezicht te laten herkennen. De tweak voegt een knop toe aan het lockscreen van de iPhone of iPod touch waarmee je kunt kiezen voor gezichtsherkenning, maar ook ontgrendelen met behulp van een toegangscode blijft mogelijk. Om gebruik te maken van RecognizeMe kun je via de bijbehorende Face Trainer verschillende gezichten instellen, waarmee de iPhone of iPod touch ontgrendeld mag worden.

RecognizeMe instellingenHet is aan te raden om meerdere keren per persoon bij verschillende hoeveelheden licht te je gezicht te laten herkennen voor een optimaal resultaat. Daarbij geldt wel dat hoe meer profielen van gezichten je wilt laten herkennen, hoe langer het verificatieproces zal duren. Je kunt in de instellingen van de tweak ook kiezen hoe streng de verificatie van het gezicht moet zijn, waarbij geldt dat hoe strenger de verificatie moet zijn hoe langer het proces duurt.

Om RecognizeMe te activeren ga je naar het menu Instellingen, gevolgd door Algemeen en Codeslot om een toegangscode in te stellen. Na eenmalig je toegangscode in te hebben getoetst op het lockscreen zal de knop voor de RecognizeMe-functionaliteit verschijnen.

RecognizeMe zal naar verwachting binnen 24 uur in de Cydia Store verschijnen voor de introductieprijs van $6,99 (gedurende drie weken).

Met dank aan Giel en Julio voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2011, 11:52
Categorie Jailbreak
Onderwerpen gezichtsherkenning, jailbreak, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.