Recepten-app Paprika krijgt nieuw iOS 7-ontwerp en verbetert synchronisatie

Recepten-app Paprika is voorzien van een update, waardoor de app voortaan beter synchroniseert met andere Paprika-apps. Ook is het design vernieuwd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Paprika iOS 7 iconRecepten-app Paprika is voorzien van een forse update, die ondermeer een compleet vernieuwd ontwerp voor iOS 7 introduceert. Omdat de app nu is toegespitst op iOS 7, zijn gelijk ook de databaseproblemen waar de app mee kampte opgelost. Ontwikkelaar Hindsight Labs heeft verder de nodige andere veranderingen gemaakt. De app synchroniseert voortaan in realtime met Paprika op andere devices en zal andere veranderingen vaker toepassen. Verder is de interface op veel punten verbeterd en uitgebreid.

In de update-informatie van de App Store heeft Hindsight Labs uitgebreid per categorie uitgelegd wat er exact in Paprika 2.0 is veranderd. De categorieënoptie, receptenlijst, webbrowser, boodschappenlijst, kruidenierswaren, maaltijdplanner en importeerfunctie zijn allemaal voorzien van een nieuw uiterlijk en extra functies. Hierdoor is het over het algemeen makkelijker geworden om recepten te sorteren en later terug te vinden.

Paprika iOS 7 1Paprika iOS 7 2

We hebben Paprika eerder dit jaar uitgebreid besproken op iPadclub, maar de app is ook beschikbaar voor de iPhone, iPod touch en voor Mac OS X. In Paprika kun je een overzicht bijhouden van je favoriete recepten, die je met behulp van een browserplugin makkelijk kunt importeren. Druk op een knop op een receptpagina in je browser en hij zal door Paprika worden opgeslagen. De app onderscheidt bereidingswijze, ingrediënten en andere belangrijke zaken, zodat ieder recept op dezelfde manier wordt opgemaakt. Toen we de app onder de loep namen bleken websites zoals AH.nl en Smulweb te werken, maar konden we recepten van C1000 en Dirk/Lekker Doen niet opslaan.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:56
Onderwerp recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.