Real-time persberichten lezen op de iPhone met TIPR

TIPR heeft een nieuwsdienst voor de iPhone gemaakt. Via Mobile Safari kun je realtime persberichten lezen die op PR Newswire zijn gepubliceerd.

Persbericht, TIPRAls we bij de iPhoneclub tips van lezers krijgen doorgestuurd, zijn dat meestal berichten die op Engadget of Tweakers of andere veelgelezen sites zijn verschenen. Meestal zijn die berichten gebaseerd op persberichten, die vlak daarvoor zijn rondgestuurd. Eigenlijk zouden we dus beter de persberichten nauwgezet kunnen volgen, om als eerste bovenop het nieuws te zitten. Maar hoe doe je dat? Zeker als je vaak onderweg bent is het lastig om je op allerlei nieuwsdiensten te abonneren of de persberichten bij de grote bedrijven in de gaten te houden. TIPR biedt een oplossing: op de iPhone!

TIPR staat voor TIP iPHone Press Releases. Het combineert de kracht van Two Peas Consulting, Total Information Pages (TIP) en PR Newswire (onderdeel van United Media). Daarmee kun je real-time persberichten lezen, die je op basis van trefwoorden kunt doorzoeken. Duizenden persberichten vallen op je deurmat, of beter gezegd: stromen in je iPhone-browser binnen. iPhone-gebruikers kunnen domeinnamen en woorden invoeren om binnen de persberichten te zoeken naar de bron.

Wij gaan de dienst in ieder geval bookmarken, zodat we voortaan sneller zijn dan ‘die andere sites’. Two Peas Consulting heeft ook de TIP Dictionary voor de iPhone gemaakt, waarbij elk woord binnen een definitie is gekoppeld aan een andere definitie. Zo blijf je eindeloos doorklikken.

Directe link: TIPR
Via: Two Peas Consulting

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2008, 21:00
Categorie iOS
Onderwerpen multiplayer, personeel, tips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.