Fring brengt update voor SMS-bug uit

Fring heeft een kleine update gekregen, maar met twee belangrijke verbeteringen. Ten eerste is de gewraakte SMS-bug opgelost en ten tweede kun je voortaan inkomende SIP-gesprekken ontvangen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Fring nu zonder SMS-bugFring heeft een nieuwe versie uitgebracht, met versienummer 0.9785. De belangrijkste verbetering is dat de gewraakte SMS-bug hierin is opgelost. Tot nu toe had Fring de vervelende eigenschap om je SMS-database te wissen. Dit probleem trad op als je aan het ‘fringen’ was en er tussendoor een SMS-bericht binnenkwam. In de nieuwe versie van Fring is niet alleen het SMS-probleem verhopen, maar kun je voortaan ook binnenkomende SIP-gesprekken ontvangen.

Er is nog een derde verbetering: mVoIP-gesprekken worden bij firmware 1.1.2 nu volledig ondersteund. Om te updaten naar de nieuwe versie van Fring hoef je de oude versie niet eerst te verwijderen. Doe je dat wel, dan zul je na de installatie je inloggegevens weer opnieuw moeten invoeren. Slimmer is het dus om de update gewoon over de oude versie heen te zetten. Fring is te installeren via Installer, waarin je dankzij de nieuwe zoekfunctie niet langer hoeft te bladeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:34
Categorieën Apps, Jailbreak
Onderwerpen firmware, fring, sms, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.