Radius: zeer minimalistische iPhone-case

De Radius is een zeer minimalistische iPhone-case, die slechts de hoeken en een klein deel van de achterkant bedekt.

RadiusDe meeste iPhone-hoesjes bedekken de volledige achterkant, om zo mogelijke krasjes en andere beschadigingen te voorkomen. De Radius richt zich op een minimalistische aanpak: deze hoes bedekt enkel de hoeken van je iPhone en een klein deel van de achterkant met een aluminium kruis. De makers stellen dat dit genoeg is om de schok van een val op te vangen. Daarnaast houdt de case je iPhone ook een stukje omhoog, waardoor je hem over een tafel kunt schuiven zonder bang te zijn voor krassen.

Helemaal ideaal is de Radius natuurlijk niet: stop je de iPhone per ongeluk met een paar sleutels in je zak, dan voorkomt de de hoes niet dat er krassen op de achterkant komen. Als je liever geen grote, logge case om je iPhone steekt maar toch extra bescherming wilt, is het accessoire echter een handige tussenstop.

Je moet wel wat overhebben voor de Radius: hoewel het accessoire minder van je iPhone afdekt dan een gewone case, moet je minstens 64 dollar (inclusief verzendkosten) doneren op Kickstarter. Dat is aardig wat meer dan je voor een gewoon plastic hoesje betaalt. De case wordt je pas toegestuurd als de makers 25.000 dollar inzamelen, maar het geld wordt ook pas van je creditcard gehaald zodra dit is gelukt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2012, 21:38
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.