Mophie OutRide nu verkrijgbaar: iPhone-case op een helm of fiets

De Mophie OutRide is een iPhone-case die je op een helm, fiets of iets anders kunt bevestigen om te filmen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Outride 1Mophie verkoopt vanaf deze week de OutRide, een iPhone-case speciaal bedoeld voor sporters die alles willen vastleggen. Je kunt de hoes makkelijk aan bijvoorbeeld een helm of een fiets bevestigen, waardoor je al je activiteiten kunt filmen met behulp van een ingebouwde wide-angle lens. Hiermee biedt de OutRide een alternatief op actiecamera’s zoals de GoPro.

Outride 2De OutRide wordt geleverd met meerdere bevestigingssystemen, waardoor je hem naast je helm ook kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een fiets of surfplank. Dat laatste is minder riskant dan je zou vermoeden: volgens de makers is de hoes tot vijf meter diepte waterdicht. De bevestigingspunten kunnen op je fiets of andere apparaten geplat worden.

De sport-case wordt verkocht voor $149,95, plus ongeveer 25 dollar aan verzendkosten. Daarmee is de OutRide wel een stuk duurder dan concurrenten zoals de Optrix XD, die voor 100 euro in de online Apple Store te vinden is. De case is tevens verkrijgbaar in onze eigen iCulture Shop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2013, 16:12
Categorie Accessoires
Onderwerp mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.