QuickWidgets: gratis widgets op je lockscreen (jailbreak)

QuickWidgets is een gratis alternatief voor SmartScreen om widgets op je lockscreen te tonen. De applicatie is momenteel nog in beta.

QuickWidgetsDe afgelopen weken vindt er een ware strijd om het lockscreen van de iPhone en iPod touch gebruiker plaats. QuickWidgets is een nieuw en gratis alternatief voor SmartScreen dat afgelopen vrijdag uit werd gebracht. De applicatie belooft een aantal verschillende functies in de vorm van widgets naar het lockscreen te brengen en bevindt zich momenteel nog in het beta-stadium.

De widgets die QuickWidgets momenteel biedt zijn: Clock, Calendar, SMS Reply, Event list, Notes, Google Search, Dial, Flashlight en Camera. Het is mogelijk om de widgets te plaatsen waar je zelf wilt, je kunt inzoomen, widgets naar je eigen smaak inrichten en natuurlijk widgets verwijderen. De software wordt gebundeld met een aantal andere applicaties die niet allemaal gratis zijn zoals bijvoorbeeld QuickSMS. Deze applicaties waarvan de naam bij allen begint met Quick kunnen weer apart verwijderd worden.

De werking van QuickWidgets verus de werking van SmartScreen in een minuut:

QuickWidgets is gratis te downloaden in de repository isoftru.ru/beta/

Met dank aan Sem voor de tip en iSpazio voor de screenshots

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2009, 12:13
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.