Video knippen en plakken in iPhone OS 3.1 beta 3

Ontwikkelaars kunnen de derde beta van iPhone OS 3.1 downloaden. Nieuwe functies daarin zijn een teller voor het tethering-verbruik en de mogelijkheid om video's te knippen en te plakken.

SDKGisteren konden ontwikkelaars met een betaald developeraccount de nieuwe beta-versie van iPhone OS 3.1 downloaden. Eén van de nieuwe features zou het openstellen zijn van mogelijkheden om augmented reality in iPhone-applicaties te gebruiken. Daar hebben we al heel wat over gehoord, maar zit er eigenlijk nog meer nieuws in deze betarelease?

Knippen en plakken van video

In de nieuwe beta-versie heeft Apple de knip-en plakfunctionaliteit nu ook toegevoegd voor de video’s die je met je iPhone 3GS hebt gemaakt. De grootte van de te kopiëren video mag daarvoor maximaal 15 MB zijn. In de video hieronder zie je een demonstratie van deze nieuwe functionaliteit.

Tethering-verbruik

Naast het normale verbruik wat je hebt over een 3G en/of wifi-verbinding kun je nu ook het verbruik zien door tethering. Dit wordt apart getoond bij het kopje Verbruik in de Instellingen.

Overige

Andere ontdekkingen zijn dat de baseband een update naar 5.11.04 heeft gekregen. Het iPhone Dev Team kan dus ook weer aan de slag. Verder zijn er nog wat kleinere veranderingen in bepaalde API’s doorgevoerd. Als laatste is de 123-knop uitgebreid met het underscore-teken (zie afbeelding).

De nieuwe firmware zal waarschijnlijk in september publiekelijk beschikbaar komen.

via iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2009, 14:56
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.