google-inbox-mailapp

Zo leert Google Inbox je af om jezelf te mailen

Mail jij ook regelmatig jezelf als je iets niet mag vergeten? Geeft niks hoor, dat doen wij ook regelmatig. Google Inbox gaat er echter voor zorgen dat je dit afleert, en voortaan iets toevoegt aan je takenlijst.

google-inbox-mailapp
Geef het maar toe: ook jij vult je eigen mailbox met boodschappenlijstjes, afspraken en andere herinneringen. Snel een mailtje naar jezelf tikken is immers een handige manier om iets niet te vergeten, maar Google heeft daar ook een handige Herinnerings-functie voor gebouwd. Nu gaat Inbox zijn best doen om ervoor te zorgen dat je dit ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Als je in Google’s slimme mailclient Inbox nu je eigen mailadres invult bij een bericht, verschijnt er automatisch een melding die je er aan herinnert, dat je ook de ingebouwde reminder-functie kunt gebruiken.

Lees ook: Herinneringen-app als takenlijst op iPhone en iPad gebruiken

Google-Inbox-Herinnering Google-Inbox-Herinneringen

Met een druk op deze melding kom je op een ander scherm terecht, waar je dat ene ding wat je echt niet mocht vergeten snel in kunt vullen.

Inbox wil met je meedenken

Het is misschien geen ingrijpende verandering, maar bevestigt wederom dat Inbox een slimme mail-app is, die met jou meedenkt om het versturen (of juist het niet versturen) van mails gemakkelijker en overzichtelijker maakt. Zo werd onlangs nog de mogelijkheid toegevoegd om mails snel terug te halen nadat je ze al hebt verzonden.

Lees ook: Onze review van Google Inbox

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2015, 18:48
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, herinneringen, inbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.