puzlook-kleuren

Puzlook is een cameralenzen-schuifpuzzel voor je iPhone

De Puzlook is een iPhone-hoes met verschillende cameralenzen, die je op hun plek schuift. Zo raak je nooit meer een losse lens kwijt als je een macro- of fisheye-foto wil maken.

Er zijn losse lenzen verkrijgbaar voor de iPhone, die je aan een hoesje vastmaakt of bovenop de iPhone klemt, zoals die van Olloclip. Klinkt handig, maar er is één bezwaar: als je een setje met meerdere lenzen hebt, raak je ze makkelijk kwijt. Puzlook gaat dat voor je oplossen. Deze hoes bestaat uit vijf lenzen, die je naar wens voor de cameralens van de iPhone kunt schuiven. Het maakt de iPhone wel behoorlijk dikker.

puzlook-kleuren

Nog een ander nadeel: de hoes is momenteel alleen verkrijgbaar voor de iPhone 5 en 5s. De fabrikant beweert dat het SLR-kwaliteit oplevert – al wagen we dat te betwijfelen. Zodra je een van de lenzen nodig hebt, schuif je de lens net als een schuifpuzzel op de juiste plek. Een uitklapbaar pootje zorgt ervoor dat je de iPhone ook rechtop kunt zetten voor een selfie of timelapse-filmpje. De hoes is verkrijgbaar in roze, wit, grijs of zwart en won bijna een jaar geleden een eervolle vermelding op de CES, de consumentenelektronicabeurs waar de hoes voor het eerst werd gedemonstreerd. Inmiddels is de Puzlook daadwerkelijk te koop.

puzlook-iphone

Verkrijgbaar voor $99 via deze website. Dat lijkt een behoorlijke prijs, maar er zit ook nog een ingebouwde usb-geheugenstick met 8GB opslag bij, die je tevens kunt gebruiken als handsfree-oplossing.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2014, 20:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, lenzen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.