goji smart lock deur

Goji Smart Lock: slim deurslot maakt foto van bezoekers

De Goji Smart Lock is een slim deurslot met iPhone-bediening. Je geeft zelf aan wanneer iemand jouw huis mag betreden en het slot stuurt ook meteen een foto van de bezoeker door.

goji deurslotJe bent een paar dagen weg vanwege de feestdagen maar bedenkt opeens dat de verwarming nog aan staat, de planten nog op sterven na dood zijn of dat je de kat vergeten bent naar de oppas te brengen. Wat te doen? De deur openbreken? Als je een slim deurslot hebt, hoeft dat niet. Je kunt vrienden en kennissen via een tekstberichtje toegang geven tot de woning. Goji Smart Lock is een slim deurslot, die eruit ziet als een Nest-thermostaat en op afstand te bedienen is via een iPhone-app.

We hebben op iCulture wel vaker slimme deursloten besproken. Of het in jouw situatie werkt is maar net afhankelijk van je woonsituatie: aan een drukke straat met veel verkeer en voetgangers is het misschien niet zo’n goed idee om een duur uitziende smart lock aan de voordeur te schroeven. Maar woon je in een appartementen- of studentencomplex waar mensen eerst door drie deuren moeten voordat ze bij jouw voordeur staan, dan kan het best handig zijn. Of gebruik het slot binnenshuis, voor je walk-in closet om te voorkomen dat huisgenoten jouw dure kleding lenen!

goji smart lock deur

Je kunt de digitale sleutel van Goji naar familie en vrienden met één swipe-beweging. Je krijgt bovendien realtime een foto-waarschuwing als iemand probeert binnen te komen. Je krijgt ook 2 fysieke sleutels erbij, voor het geval de elektronische toegang niet werkt of de batterij van de iPhone leeg is. Handig is trouwens ook dat je kunt instellen wanneer iemand toegang krijgt tot jouw huis, zodat je zeker weet dat de schoonmaker/schoonmaakster alleen op dinsdagochtend mag binnenkomen.

De Goji Smart Lock kost $278 en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en koper zodat het past bij de afwerking van jouw voordeur. Voor verzending naar Nederland komt er nog 35 dollar bij. Eerdere slimme deursloten die we op iCulture besproken hebben, werken ongeveer op dezelfde manier, zoals de Genie Smart Lock of de August. De Nederlandse fabrikant Nemef heeft trouwens ook een slim deurslot gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2014, 20:57
Categorie Accessoires
Onderwerp deurslot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.