Pursuit of Light screenshot

Pursuit of Light is Apple’s gratis App van de Week

In het dromerige Pursuit of Light ga je op zoek naar het licht door in de juiste volgorde op knoppen te drukken. De game is deze week verkozen tot Apple's gratis App van de Week.

In de game Pursuit of Light beland je in de droom van een meisje, die in een mysterieuze wereld op zoek is naar het licht. Natuurlijk verloopt deze zoektocht niet zonder obstakels en gevaren. Door op het juiste moment en in de goede volgorde op knoppen te drukken kun je het einde van de levels bereiken, die steeds langer en uitdagender worden. Pursuit of Light is uitgeroepen tot Apple’s gratis App van de Week en is daarom nog tot aanstaande donderdag kosteloos te downloaden.

Pursuit of Light screenshot

Timing is je grootste uitdaging in Pursuit of Light. Het bedienen van de hoofdpersoon, die lijkt op een tovenaar met konijnen-oren, is namelijk erg eenvoudig. Aan de linkerkant bevindt zich een knop met een maan en rechts in beeld een met een ster. Deze symbolen komen ook terug op de route die je af moet leggen. Door in de juiste volgorde op de knoppen te drukken kom je dus dichter bij het einde van de levels, die dromen worden genoemd. Hoe meer dromen je uitspeelt, hoe belangrijker de timing van je stappen wordt. Zo zul je bijvoorbeeld pijlen moeten ontwijken en kun je niet lang stil blijven staan omdat de tegels onder je voeten verdwijnen.

De dromerige game telt 80 verschillende levels, genoeg om je voor langere tijd bezig te houden. Normaal gesproken kun je de app voor €0,99 kopen in de App Store, maar omdat Pursuit of Light deze week is verkozen tot Apple’s App van de Week is het spel tijdelijk gratis te downloaden. Elke donderdag kiest Apple een nieuwe App van de Week, dus je kunt Pursuit of Light nog tot 23 april gratis meepikken voor je iPhone of iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2015, 10:07
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.