Pull My Tongue-appicoon.

Tongtrekken in de nieuwe gratis App van de Week Pull My Tongue

Pull My Tongue is een nieuw spelletje dat veel weg heeft van Cut the Rope, maar qua gameplay wel beduidend anders is. De game met Kameleon Greg is uitgeroepen tot de nieuwe gratis App van de Week, waardoor je hem helemaal gratis kunt downloaden.

Pull My Tongue-appicoon.De laatste paar weken kiest Apple vaak een geinig spelletje als gratis App van de Week en dat is deze week niet anders. Na Space Marshals, Dragon Hills en vorige week King Rabbit, is het deze week de beurt aan het Cut the Rope-achtige spelletje Pull My Tongue. Trek de tong van Kameleon Greg zo dat hij de popcorn te pakken krijgt.

Trekken aan de tong van een kameleon in Pull My Tongue

Je zou Kameleon Greg het broertje kunnen noemen van het poppetje Om Nom uit de Cut the Rope-serie, zoveel hebben de twee met elkaar gemeen. Beiden zijn hongerige beestjes die niets liever willen dan het snoepje in elk level te pakken krijgen. In Pull My Tongue maak je echter volop gebruik van de lange tong van de kameleon. In het spel is het namelijk de bedoeling om deze zo door het level te trekken, dat hij bij het stukje popcorn kan komen. Onderweg zie je echter sterretjes die je kunt verzamelen om je score te verhogen.

Maar zo simpel is het natuurlijk niet, want elk level bevat verschillende puzzeltjes, schakelaars en meer om het je zo lastig mogelijk te maken. Zo ontwijk je stroomstoten, prikkelbare voorwerpen en meer, zodat je Greg kunt voeden met een verse stukjes popcorn. Pull My Tongue is een relatief nieuw spel en bestaat uit vijf werelden met in totaal negentig verschillende levels.

Pull My Tongue is beschikbaar voor de iPhone en iPad en kost normaal gesproken €0,99. De download zelf is nu gratis, maar de app heeft nog wel verschillende in-app aankopen om bijvoorbeeld alle werelden te ontgrendelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2016, 10:26
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.