Dragon Hills-appicoon.

Dragon Hills is de nieuwe gratis App van de Week

Dragon Hills is door Apple uitgeroepen als de nieuwe gratis App van de Week. Dit vrolijke en snelle platformspel is daardoor een week lang gratis te downloaden, dus wees er snel bij. In de game zit je achterop een draak om Middeleeuwse dorpjes te vernietigen.

Dragon Hills-appicoon.Nadat vorige week een zeer productieve app uitgeroepen werd tot gratis App van de Week, is het deze week de beurt aan een vermakelijke game. Dragon Hills is de hele komende week door Apple uitgeroepen als gratis App van de Week, waardoor je hem helemaal voor nop kunt downloaden en spelen. In het spel zit je achterop een draak om de omliggende Middeleeuwse dorpjes te vernietigen.

Dragon Hills is een snelle platformer

Terwijl de prinses opgesloten zit in haar kerktoren, lijkt een moedige ridder haar te gaan redden. Maar in plaats van haar te bevrijden uit de kerktoren, neemt de ridder een schatkist mee. De prinses wordt zo woedend, dat ze haar draak oproept en achterop de rug klimt om als een razende door de dorpjes heen te scheuren. De draak in Dragon Hills rent compleet automatisch en het is aan jou om obstakels te ontwijken en zoveel mogelijk goud terug te pakken. Door op het scherm te drukken graaft de draak zichzelf onder de grond, om vervolgens met een boog weer tevoorschijn te komen. Door dit slim te timen, kun je een hele hoop goud meepakken.

Het spel bevat ook eindbaasgevechten waar je het opneemt tegen sterke ridders en gevaarlijke piraten. De game bevat in-app aankopen, maar niet met echt geld. Met alle verzamelde muntjes in de game kun je extra uitrusting en power-ups kopen, zodat het springen door de levels net een stukje makkelijker gaat. Dragon Hills heeft een vrolijke en kleurrijke uitstraling en is simpel om te spelen.

Normaal gesproken kost Dragon Hills €1,99, maar je kunt hem nu dus de komende week gratis downloaden. Het spel is geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad, waardoor je hem op bijna elk apparaat kunt spelen. Ook heeft het spel integratie met Game Center voor online ranglijsten en het volbrengen van uitdagingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2016, 16:39
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.