Prijzige Quicken voor de iPhone

Na PocketMoney heeft ook Intuit aangekondigd dat er een aangepaste versie van Quicken voor de iPhone komt. Voor de iPhone-vriendelijke website moet echter wel betaald worden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

QuickenNa de aankondiging van PocketMoney kunnen gevestigde namen zoals Quicken niet achterblijven. Intuit, de maker van het veelgebruikte financiële software, gaat vanaf 8 januari een iPhone-vriendelijke webversie van Quicken aanbieden. Maar budgetvriendelijk is het niet: Intuit vraagt er $3 per maand voor.

Voor die prijs krijg je toegang tot een website waar je je geldzaken kunt raadplegen. De website is ontworpen voor gebruik onderweg en biedt minder functies dan de versie voor normale webbrowsers. Volgens Intuit is de reden waarom ze nu op de iPhone inzetten niet omdat Pocketmoney het ook doet, maar “omdat Apple-enthousiastelingen gewoonlijk early adapters van nieuwe technologie zijn”.

Nu valt de prijs van $3 per maand nog wel mee, maar als meerdere aanbieders van iPhone-software dergelijke prijzen gaan rekenen, zit je per maand al snel op een paar tientjes. Intuit zou deze – beperkte – iPhone-versie van Quicken gewoon als gratis service aan bestaande gebruikers moeten aanbieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:51
Categorie Apps
Onderwerpen financieel, money

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.