Prijzen voor iPhone-accessoires bekendgemaakt

Apple heeft de prijzen van de belangrijkste iPhone-accessoires bekendgemaakt. Het duurst is de Bluetooth-headset ($129), het geodkoopst een adapter van $9 waarmee je elke standaard headset op de iPhone kunt aansluiten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone dockApple heeft de prijzen van accessoires voor de iPhone bekendgemaakt. De iPhone Dock en iPhone Dual Dock moeten beide $49 gaan kosten, waarbij de Dual Dock de mogelijkheid heeft om gelijktijdig de Bluetooth-headset op te laden. De Bluetooth-headset zelf kost $129 en heeft een spreektijd van 5,5 uur en een standby-tijd van 72 uur.

Dat lijkt een forse prijs, maar als je de Bluetooth-headset koopt krijg je wel de iPhone Dual Dock en Travel Cable bij. Die Travel Cable is bedoeld om de headset op te laden wanneer je de iPhone synchroniseert. Los kopen kan ook: dan kost ‘ie $29.

iPhone Dual Dock

Een bekabelde Stereo Headset kost $29, waarbij je je kunt afvragen waarom ze die niet standaard meeleveren bij de iPhone (je krijgt wel een mono-headset erbij). Ten slotte is er nog de iPhone TYY Adapter, waarmee je elke standaard oortelefoon in de audio-aansluiting van de iPhone kunt steken. Dit accessoire is een koopje: $9.

Alle accessoires voor de iPhone zijn te zien op de website van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:10
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen accessoire, apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.