Postpone Pixel featured screenshot

Postpone Pixel stuurt je foto’s in de toekomst

Postpone Pixel herinnert je aan mooie momenten. Met de app verstuur je foto's die pas in de toekomst in je eigen mailbox, of die van een ander, belanden.

We leggen tegenwoordig veel mooie momenten vast met onze iPhone. Er zijn dan ook talloze foto-apps waarmee je dit perfect kunt doen. Helaas belanden veel foto’s vaak tussen allerlei screenshot of andere plaatjes die je doorgestuurd hebt gekregen, en kijk je zelden nog om naar deze herinneringen. Om ervoor te zorgen dat je foto’s van bijzondere gebeurtenissen niet vergeet, is er de app Postpone Pixel. Hiermee stuur je een foto die pas in de toekomst in je eigen mailbox, of die van een ander, binnenkomt.

Postpone Pixel screenshotDe foto-app zit heel simpel in elkaar. Bij het openen van Postpone Pixel start direct je camera op om een foto te maken. Je kunt hierbij de flitser en de camera aan zowel de voor- als achterkant van je iPhone gebruiken. Heb je een mooi moment vastgelegd? Dan vul je het e-mailadres van de ontvanger en de datum van ontvangst in. Deze datum kun je alleen op een toekomstig moment instellen, zodat je jezelf op een later moment kunt herinneren aan dat ene toffe feestje of lekkere gerecht wat je had gegeten. Misschien nog wel leuker is om iemand anders op een willekeurig moment te verrassen met een foto, door zijn of haar e-mailadres in te vullen. Het is ook mogelijk om een locatie of persoonlijk berichtje aan de mail toe te voegen.

Je kunt met Postpone Pixel geen oudere foto’s uit je filmrol versturen, en aangezien de kiekjes die je met de app maakt niet worden opgeslagen, krijg je de foto pas in je bezit zodra je de mail ontvangt. Dit is tevens de charme van de foto-app. Een nadeel is wel dat je slechts één ontvanger kunt invoeren.

Een andere app die je herinnert aan mooie momenten uit het verleden is Timehop. Deze app veranderde vorig jaar in een sociaal netwerk voor herinneringen en pluist je berichten van Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare en foto’s in je Dropbox uit om aan deze gebeurtenissen te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2015, 18:58
Categorie Apps
Onderwerp foto's

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.