popcap bejeweled

PopCap-spelletjes ook voor de iPhone

Het eerste PopCap-spelletje is beschikbaar voor de iPhone: het verslavende Bejeweled. De spelletjes zijn andere telefoonplatforms al mateloos populair.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

popcap bejeweledHeel wat telefoonschermen zijn al versleten door Bejeweled, een puzzelspel waarbij je gelijkgekleurde edelstenen op een rijtje moet zetten. Nu is er ook een versie van dit bekende PopCap-spelletje voor de iPhone.

Het is vreemd dat Apple de iPhone heeft gelanceerd zonder een enkel spelletje. Maar gelukkig doen ontwikkelaars er iets aan, bijvoorbeeld met de iPhone-versie van Bejeweled, dat al voor vrijwel elk telefoonplatform verkrijgbaar is. Doel van het spel is om drie of meer gelijkgekleurde edelstenen op een rijtje te schuiven, waarna ze van het spelbord verdwijnen. Op de iPhone kun je het ophalen door in Safari in te loggen op www.popcap.com, waarna je het spel gratis kunt downloaden. Het spel is aangepast voor het scherm en de invoermethoden van de iPhone. PopCap liet het spel maken door de Poolse ontwikkelaar Arkadiusz Mlynarczyk.

PopCap maakt een serie bordspelletjes die simpel maar verslavend zijn. Naast Bejeweled zijn Zumo, Alchemy, Mummy Maze, Seven Seas en Bookworm ook populair.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2014, 21:37
Categorie Apps
Onderwerpen bejeweled, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.