Telefoonwinkels weigeren iPhone te laten zien

Medewerkers in verscheidene AT&T Stores blijken niet erg gemotiveerd om de iPhone te verkopen. Ze weigeren de iPhone zelfs aan geinteresseerde kopers te laten zien.

iPhone demoAls je iets wilt kopen, dan kun je het toch eerst op internet bekijken? Dat is de manier waarop sommige AT&T Stores met hun klanten omgaan. Winkelmedewerkers doen moeilijk en weigeren zelfs om de iPhone aan potentiële kopers te laten zien.

Het bericht komt van bezoekers van MacDailyNews en iPodDailyNews en heeft betrekking op AT&T-winkels op verschillende plaatsen in de VS. Het blijkt niet te gaan om tieners die tijdens schoolpauzes massaal de winkel binnenstormen om de iPhone te bekijken, maar volwassenen waaronder zakelijk uitziende dertigers, die vriendelijk vragen of ze de iPhone even mogen vasthouden.

Sommige AT&T Stores hebben geen iPhone-demomodellen staan, maar verkopen ze wel. Andere hebben demomodellen maar weigeren ze te laten zien, omdat ze bang zijn voor diefstal of omdat er niet genoeg personeel is om een oogje in het zeil te houden. Het toppunt vormen winkels die beweren dat “Apple niet toestaat” dat ze de iPhone aan klanten laten zien. Sommige klanten krijgen de indruk dat het personeel niet erg gemotiveerd is om de iPhone te verkopen. Tip: ga gewoon naar de Apple Store. Dat kost je 5 dollar, maar dan wordt je tenminste wel vriendelijk geholpen.

Via: MacDailyNews

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2007, 23:54
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.