Plants vs Zombies 2 krijgt nieuwe wereld Dark Ages

De defense-game Plants vs. Zombies 2 op iPhone en iPad brengt het nieuwe hoofdstuk The Dark Ages. Eindelijk in het donker!
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Plants vs Zombies 2 iPhone iPadPlants vs Zombies 2 is voorzien van de sfeer die je van een zombiespel verwacht. De populaire game waarin je een huis met planten verdedigt tegen cartooneske zombies, kreeg een nieuw hoofdstuk in de nieuwe update. Dark Ages Part 1 zet je neer in het donker, op donkergroene-paarse speelvelden. De zombies hebben een middeleeuws tintje gekregen en sluipen of stormen op je planten af inkostuums van jokers, jonkvrouwen, ridders en beulen.

De nieuwe wereld gaat gepaard met nieuwe ‘planten’, zoals paarshoofdige paddenstoelen in twee formaten. Belangrijk zijn ook de nieuwe grafstenen, die ervoor zorgen dat je ook in het donker nog zonneschijn krijgt om planten mee neer te zetten. De stenen zorgen ook voor plantenvoedsel die planten tijdelijk maar noodzakelijk sterker kunnen maken.

Plants vs Zombies 2 Dark Ages iPhone

Het vorig jaar uitgekomen Plants vs Zombies 2 was bij de release meteen een freemium-game, dus gratis te downloaden maar voorzien van in-app aankopen die het spel makkelijker maken. Ondanks dat aantrekkelijke prijskaartje, is het spel in Nederland nog altijd niet zo aangeslagen als het betaalde originele deel. Dat heeft alleen al voor de iPhone bijna 8000 recensies, tegen 5000 voor de opvolger die op de iPhone en iPad te spelen is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:15
Categorie Apps
Onderwerpen plants vs zombies, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.