Plants vs Zombies 2 icon

Plants vs. Zombies 2 krijgt tweede, middeleeuwse update

Plants vs. Zombies 2 voor iPhone en iPad heeft in een nieuwe Dark Ages-update een aantal nieuwe, middeleeuwse levels gekregen.

Plants vs Zombies 2 iconAfgelopen maand kreeg Plants vs. Zombies 2 al een rits nieuwe, middeleeuwse levels in een update. Kennelijk was deze toevoeging verspreid over twee updates: een nieuwe versie van de game voegt namelijk nog eens een paar extra levels toe.


In de eerste Dark Ages-update kreeg Plants vs. Zombies 2 al een aantal nieuwe planten, die ook met weinig zonlicht geplant mogen worden. Hiermee speelt Dark Ages in op de nachtlevels van de originele game. In het tweede deel van de update worden er twee nieuwe planten en tien nieuwe levels geïntroduceerd.

De uitdaging in Dark Ages 2 zit voornamelijk in de nieuwe zombies. Een tovenaar kan bijvoorbeeld vijandelijke zombies oproepen, maar is ook in staat om je planten tijdelijk in een schaap te veranderen. Dat kan de spelsituatie flink veranderen.

Net als bij andere updates geldt: je moet de levels wel bereiken voor je ze kunt spelen. Dit doe je door een sleutel in een eerdere spelwereld te verdienen. Geen zin om te wachten? Dan zitten er ook een betaald sluipweggetje in de game. Voor €4,49 kun je de nieuwe content direct spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.