Plants vs. Zombies 2: nieuwe kaart, Gargantuar-vijanden en vrienden uitnodigen

Plants vs. Zombies 2 voor iPhone en iPad heeft nu compleet vernieuwde kaarten, Gartantuar-vijanden en de optie om vrienden uit te nodigen.

plants zombiesPlants vs. Zombies 2 heeft een update gekregen, waardoor het spel een andere kaart heeft en het voortaan mogelijk is om vrienden uit te nodigen. Door de vernieuwde kaart is de voortgang in het spel eenvoudiger en sneller zichtbaar. De opmaak van de kaart is totaal veranderd, net als het overzicht van alle werelden. Zo zijn de sleutel- en sterrenpoorten verdwenen, waarbij ongebruikte sleutels in munten zijn veranderd en je plantenkostuums krijgt voor voor de extra sterren die je had behaald. Je voortgang is uiteraard bewaard gebleven. De nieuwe kaarten zien er niet meer als een plattegrond uit, maar als een pad dat over zwevende stenen loopt.

Door de nieuwe indeling kun je sneller naar andere werelden reizen en zie je makkelijker hoeveel je hebt gedaan, waar je naartoe gaat en welke buit er onderweg te halen valt. Om vrienden uit te nodigen kun je vanuit de kaart op Friends tikken en vrienden via Facebook uitnodigen. Hiermee zijn beloningen te verdienen vanaf 40.0000 munten. Daarnaast kun je vrienden die je hebt uitgenodigd voortaan cadeaus sturen. Ook nieuw: de Turbo Speed knop, waardoor het planten vlotter gaat en zombies harder lopen.

wereld

Het spannendste aan deze update is misschien wel de introductie van een nieuwe (of eigenlijk oude) vijand: de Gargantuars. Deze enorme monsters kwamen ook al in het eerste Plants vs. Zombies spel voor, maar zijn ditmaal op een andere manier aangekleed. Als gebruiker zul je in iedere wereld een strijd met een van hun moeten aangaan. Deze Gargantuar-levels zijn te herkenen aan een rode cirkel met een wit doodshoofd erop. De nieuwe Turbo-Speed knop vind je rechtsboven in ieder level, onder het vooruitspoel-icoontje.

Tot slot zijn er nieuwe levels bij Pinata Party toegevoegd. Je hoeft overigens niet naar deze nieuwe levels op zoek te gaan in de app. Dit spelletje is namelijk als de Yeti: hij verschijnt -en verdwijnt – op gezette tijden. Als je er in slaagt om drie Piñata feestjes achter elkaar uit te spelen krijg je een beloning.

Downloaden: Plants. vs. Zombies 2 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2013, 13:30
Categorie Games
Onderwerpen plants vs zombies, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.