Poll: Welke iPad mini of iPad 4 heb jij besteld?

De iPad mini en vierde generatie iPad zijn nu te bestellen. We zijn benieuwd welke modellen het meest populair waren.

ipad-mini-zwart-en-witDe iPad mini en de vierde generatie iPad gingen gisteren in de voorverkoop. Wie geen haast heeft of geen zin heeft om in de nacht van 1 op 2 november in de kou te gaan staan, kan beide iPads nu alvast bestellen en daarna gaan zitten wachten tot de koerier langskomt. Heb je haast, dan zit er niets anders op dan in de rij te gaan staan, want de eerste pakketjes worden pas rond 15 november in Nederland verwacht.

Ruim op tijd als je de iPad cadeau wilt geven tijdens sinterklaas of kerst, maar het is niet de 2 november die Apple had beloofd. De verzendklaar-termijn is op papier trouwens nog steeds 2 weken, maar hou rekening ermee dat er daarna nog vijf werkdagen voorbij kunnen gaan totdat de iPad daadwerkelijk wordt bezorgd.

Hoe dan ook: de iPad mini en iPad 4 zijn te bestellen en we zijn daarom benieuwd welke modellen het meest populair zijn. Is het de altijd-goed-zwarte versie geworden, of toch de witte? En ga je zitten wachten op de versie met 4G, of ben je al bij met de goedkoopste 16GB iPad mini met Wi-Fi only? We zijn benieuwd!

Omdat je twee per klant mag bestellen, kun je meerdere opties aanvinken. Heb je geen iPad besteld, dan valt er natuurlijk ook niets in te vullen!


Directe link naar de poll over iPad mini.


Directe link naar de poll over iPad 4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2012, 13:09
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ipad, ipad 4, preorder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.