Polarsteps: automatisch een reisblog bijhouden met iPhone

Met Polarsteps kun je automatisch een reisblog bijhouden waarbij je positie en reisgegevens live op de wereldkaart wordt geplaatst.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

PolarstepsGa je op vakantie maar ben je vreselijk slecht in een blog bijhouden om je familie en vrienden in te lichten waar je je bevindt? Met Polarsteps hoef je daar helemaal niet meer over na te denken. Deze app van Nederlandse bodem doet het automatisch voor je.


Heb je internetverbinding dan geeft de app je huidige locatie netjes op een wereldkaart weer. Je krijgt tevens inzicht in de afstand en duur van de reis en over het aantal steps (tussenstops). Om het geheel wat leuker te maken kun je tekst en foto’s die je met je iPhone hebt geschoten koppelen aan de locaties op Polarsteps. Naast de app biedt Polarsteps ook een verzorgde website waar je routes niet alleen kunt volgen, maar ook zelf kunt bijhouden. Een goed voorbeeld is het reisblog van medeoprichter Niek Bokkers, die een reis van Amsterdam naar Kaapstad maakte en deze op Polarsteps bijhield.

Handig is dat je achteraf content kunt toevoegen, mocht je iPhone met een lege accu zitten of gestolen worden. Wat nog ontbreekt is de mogelijkheid filmpjes toe te voegen en om gemakkelijk medereizigers toe te voegen of te taggen. Mocht je toevallig de naam Polarsteps al eerder gehoord hebben: dat kan, de app was de winnaar van Online Tuesday’s The Floor Is Yours-competitie die eind 2014 werd gehouden.

Polarsteps

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 maart 2015 om 14:35
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.