Polaroid fotoprinter

Polaroid Pogo-printer niet groter dan een mobiele telefoon

Polaroid heeft de Pogo fotoprinter ontwikkeld, waarmee je foto's onderweg kunt afdrukken. De printer gebruikt geen inkt en is niet veel groter dan een mobiele telefoon.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het volgende accessoire is niet specifiek bedoeld voor de iPhone, maar vormt er wel een mooie aanvulling op. Polaroid kennen we van de fotocamera’s waarmee je meteen de gemaakte foto aan vrienden kunt meegeven, ook als je onderweg bent. Straks kan dat opnieuw, maar nu met een fotoprintertje van Polaroid die niet veel groter is dan een mobiele telefoon. De full-color printer kost $200 en is binnenkort verkrijgbaar.


Polaroid fotoprinter

De printer kan foto’s afdrukken van je mobiele telefoon, Pocket PC en talloze andere apparaten zonder gepruts met chemicaliën. De printer is gemaakt door Zink Imaging, een spin-off van Polaroid, en heet niet voor niets de Zero Ink. Er wordt namelijk geen inkt meer gebruik om de foto’s af te drukken. In plaats daarvan zorgen kristallen in het papier voor de juiste kleur. Het fotopapier heeft een zelfklevende achterkant, zodat je je foto’s meteen in een album of op de koelkast kunt plakken.

Meer info: Polaroid

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.