Pod2g schakelt Chronic Dev Team in voor snelle jailbreak (jailbreak)

Pod2g heeft het Chronic Dev Team ingeschakeld voor een snelle untethered jailbreak van de iPhone 3GS en iPhone 4, terwijl hij zich kan richten op de iPhone 4S.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Chronic Dev TeamSinds de vondst van een kwetsbaarheid waarmee een untethered jailbreak uitgevoerd kan worden van iOS 5.0 en iOS 5.0.1 stond pod2g voor een lastige keuze. Moest de hacker zich richten op het zo snel mogelijk untethered jailbreaken van de relatief eenvoudigere iPhone 3GS, iPhone 4, originele iPad en 3e en 4e generatie iPod touch of moest hij zijn aandacht richten op een jailbreak van de iPhone 4S en iPad 2? Om te voorkomen dat deze lastige knoop doorgehakt moet worden heeft pod2g besloten de (andere) leden van het Chronic Dev Team in te schakelen.

Pod2g heeft alle details over de kwetsbaarheid en zijn exploit daarvoor met het Chronic Dev Team gedeeld, zodat de rest van het team zo snel mogelijk de jailbreak voor de oudere toestellen kan maken, kunnen testen en beschikbaar kunnen stellen. Pod2g was tot iets meer dan een jaar geleden lid van het Chronic Dev Team en heeft sinds zijn officiële vertrek nauwe banden met de rest van het Chronic Dev Team onderhouden. Tot nu toe was het Chronic Dev Team druk bezig met inventieve oplossingen zoals de Chronic Dev Reporter om meer kwetsbaarheden op het spoor te komen, die uiteindelijk ook tot een jailbreak zouden kunnen leiden van huidige en toekomstige firmwareversies. Dankzij de hulp van het Chronic Dev Team zal pod2g zijn aandacht nu zelf volledig kunnen richten op de iPhone 4S en de iPad 2 die beiden op de nieuwere A5-chip gebaseerd zijn.

Met dank aan @dennykroeze die ons op de update op de blog van pod2g wees.

Reacties met betrekking tot het misbruiken van een jailbreak om inbreuk te maken op het auteursrecht met gekraakte software zijn op iPhoneclub niet toegestaan. Tegen gebruikers die dit beleid niet respecteren zullen zonder verdere waarschuwing passende maatregelen worden getroffen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2011, 2:03
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.