iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

AppEvent gaat op 1 januari 2012 weer van start

AppEvent gaat op 1 januari 2012 weer van start. Elke dag zal een app van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar gratis te downloaden zijn. Zo komen ontwikkelaars uit de Benelux extra in de spotlight te staan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-christmasWie iPhoneclub op de voet volgt, heeft al vaak gelezen over AppEvent, de actie om Nederlandse en Belgische ontwikkelaars voor het voetlicht te brengen. AppEvent vindt meestal plaats in januari en september, waarbij er elke dag een bekende of minder bekende app gratis te downloaden is. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: gebruikers maken kennis met een nieuwe app, die ze anders niet zo snel zouden kopen.

En voor de ontwikkelaar heeft het als voordeel dat hij/zij een hoop extra downloads en hopelijk ook een hoop extra iTunes-waarderingen bijeen kan sprokkelen. Bovendien kunnen meteen apps van dezelfde ontwikkelaar voor het voetlicht worden gebracht. In januari 2012 zal AppEvent opnieuw van start gaan.

Op 1 januari is het zover: dan kunnen we een maand lang gratis apps downloaden. Elke kortingsactie geldt maar voor 24 uur, waarna er weer een nieuwe app aan de beurt is. Het is alweer de zesde editie van AppEvent, zo valt te lezen in het persbericht dat organisator Wouter rondstuurde. Tijdens eerdere edities werden bijvoorbeeld apps van Woezel en Pip en de Wijnconnaisseur weggegeven en ook zaten er regelmatig iPad-apps tussen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 23:53
Categorie Round-up
Onderwerpen actie, appevent, belgische apps, gratis, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.