Pod2g: ‘Jailbreak iOS 5.0 en 5.0.1 over een aantal dagen’

Pod2g heeft een video geplaatst van zijn untethered jailbreak van iOS 5.0.1 op een iPhone 4. De jailbreak is bijna geschikt om uitgebracht te worden en gebruikers moeten nog een aantal dagen geduld opbrengen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 4 jailbreak iOS 5.0.1Op zijn iOS blog heeft de hacker pod2g een video geplaatst van zijn untethered jailbreak van iOS 5.0.1 op een iPhone 4. Dat de iPhone 4 op iOS 5.0.1 door pod2g te jailbreaken is was na zijn eerdere blogsposts geen verrassing, maar de video is bedoeld om sceptici gerust te stellen die bang waren dat de jailbreak alleen geschikt zou zijn voor oudere iPods. Volgens pod2g is de jailbreak bijna geschikt om uitgebracht te worden en moeten gebruikers nog een aantal dagen geduld opbrengen.

De patches die worden uitgevoerd tijdens het jailbreakproces zijn volgens pod2g hetzelfde als bij redsn0w van het iPhone Dev Team en gebruikers zouden dan ook dezelfde mate stabiliteit van de nieuwe jailbreak mogen verwachten. Het opstartproces duurt op dit moment nog ongeveer 15 seconden langer dan normaal, maar pod2g denkt dit te kunnen beperken tot 5 seconden.

Gebruikers met een iPhone 4S of een iPad 2 zullen mogelijk nog langer geduld moeten opbrengen dan gebruikers van andere toestellen. De jailbreak is namelijk voor de iPhone 4S en iPad 2 nog niet even ver gevorderd en de beslissing is nog niet gemaakt of de jailbreak ook in eerste instantie voor deze op de A5-chip gebaseerde toestellen beschikbaar zal worden gemaakt.

Here is a new video demo of the current status of the 5.0.1 jailbreak running on an iPhone 4.
This is meant to reassure people that were thinking it only works on older iPods.
The jailbreak is near ready for prime time (excluding 4S and iPad 2).
Patches are the same as redsn0w’s. Expect the same level of stability.
Some more days to wait. Be patient, we’re doing our best.

Verwijzingen naar en discussie over het misbruiken van een jailbreak om inbreuk te maken op het auteursrecht met gekraakte software is op iPhoneclub niet toegestaan. Tegen gebruikers die dit beleid niet respecteren zullen zonder verdere waarschuwing passende maatregelen worden getroffen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2011, 0:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, pod2g, untethered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.