pocket-app-ipad

PocketRocket helpt met het wegwerken van je Pocket-bibliotheek

Met PocketRocket ga je de strijd aan met je overvolle Pocket-bibliotheek. De (gratis) dienst stuurt dagelijks een artikel uit je Pocket-verzameling naar je e-mail toe.

PocketRocket
Pocket is een handige dienst om artikelen op te slaan zodat je ze op een later moment kunt lezen. Enthousiaste gebruikers zitten echter al snel met een grote hoeveelheid aan artikelen, waardoor je het overzicht kwijtraakt. PocketRocket stroomlijnt dit proces door je dagelijks een artikel toe te sturen.

Leyland Jacob Elia zat met een probleem: dag in dag uit verzamelde hij interessante artikelen in Pocket, zodat hij ze later terug kon vinden. Precies waar Pocket voor gemaakt is dus, maar zo zat hij na een tijdje met een collectie van meer dan driehonderd verhalen.

PocketRocket: één mailtje per dag

Klinkt herkenbaar? Voor ons in ieder geval wel. Gelukkig dus dat Elia handig is met computers en voor dit probleem PocketRocket in elkaar knutselde: een dienst die je aan je Pocket koppelt om de overlopende bibliotheek te bestrijden.

PocketRocket-Instellen

PocketRocket kiest dagelijks artikelen voor je uit, die vervolgens naar je gemaild worden. Je kunt zelf instellen op welk e-mailadres en hoe laat je de berichten wilt ontvangen, bijvoorbeeld vlak voordat je de trein instapt of op het tijdstip dat je meestal op de bank neerploft.

Pocket koppelen

Koppel je Pocket-account op de website van PocketRocket en je kunt vandaag al beginnen met het doornemen van al die interessante verhalen, die je anders nooit meer gaat lezen. Heb je geen tijd voor lange verhalen in Pocket-collectie? Dan kun je Short eens proberen; een dienst die alleen de artikelen kiest die je binnen tien minuten kunt lezen.

Lees ook: Pocket voor iOS kan verhalen aan je voorlezen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2015, 11:00
Categorie Apps
Onderwerp pocket

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.