Eindelijk nieuwe toekomstwereld in Plants vs. Zombies 2

We hebben er even op moeten wachten, maar Plants vs. Zombies 2 heeft eindelijk een nieuwe Far Future wereld, vol nieuwe planten en zombies.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

pvz2Het heeft even geduurd, maar de nieuwe wereld in Plants vs. Zombies 2 is eindelijk beschikbaar. De Far Future, waarin er met hand en plant tegen zombies uit de toekomst moet worden gevochten, werd al in augustus 2013 aangekondigd maar bleef sindsdien in het spel zichtbaar als een groot vraagteken. De meeste fans hadden de populaire game, die een week na verschijnen al meer dan 25 miljoen downloads had, waarschijnlijk al lang uitgespeeld, maar kunnen nu dus weer aan de slag. Naast de nieuwe wereld met nieuwe zombies, planten en wapens is ook de Zen Garden, die sommigen zullen kennen uit het originele Plants vs. Zombies, aan spel nummer 2 toegevoegd.

De Far Future heeft, net als het Oude Egypte, de Piratenzee en het Wilde Westen 25 levels, die steeds andere planten en zombies ten tonele brengen. Aan het einde heb je hopelijk genoeg goede planten verzameld om de eindbaas van de toekomst op strategische wijze te verslaan. Voor wie vergeten is wat de toegevoegde Zen Garden ook alweer is: een soort plantage waar je het verdiende geld kan investeren om handige power-ups te krijgen. Het is een van de vele manieren waarop Plants vs. Zombies gebruikers het gevoel geeft altijd vooruit te komen, zelfs als ze de grote moeite hebben om een level te halen.

far future

Ook nieuw: aan het spel zijn zogeheten ‘Power tegels’ toegevoegd, waarmee je het effect van plantenvoedsel op alle planten op deze tegels toepast. Het is een leuke toevoeging, die ervoor zorgt dat je goed moet nadenken welke planten je op de power tegels gaat planten. Na vorige updates van Plants vs. Zombies 2 werden mini-games zoals de Piñata Party toegevoegd en verschenen de Gargantuars en Dr. Zomboss net als de Yeti ineens in verschillende werelden, zodat je ervoor kon kiezen om hen nog eens te verslaan.

Ook in de Far Future voeren de makers van Plants vs. Zombies het bizarre thema weer bijzonder grappig uit, waardoor de levels heerlijk wegspelen en gevaarlijk verslavend zijn. Hopelijk voegt PopCap de volgende wereld (als die er komt) iets sneller toe. De toegang tot de nieuwe wereld kost je 1 sleutel of €3,59.

Downloaden: Plants vs. Zombies 2 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 6.0+)

far future speelbord

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:36
Onderwerp plants vs zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.