coolblue-pakketje

iCulture Shop gaat ook op zondag bezorgen

De iCulture Shop bezorgt nu ook op zondag. Onze shoppartner Coolblue levert via PostNL 7 dagen per week, op momenten dat het jou uitkomt.

coolblue smileOnze shoppartner Coolblue gaat vanaf 30 augustus pakketjes ook op zondag bezorgen. Dat betekent dat alles wat je via de iCulture Shop koopt, voortaan ook op zondag geleverd kan worden. De zondagbezorging geldt voor voor vrijwel alle 40.000 producten die je via de iCulture Shop en alle andere webshops van Coolblue kunt kopen. Alleen grote producten zoals tv’s en wasmachines zijn uitgesloten van zondaglevering. Ook voor abonnementen moet je “een nachtje langer (niet)” slapen. Coolblue en dus ook shop.iculture.nl is de eerste grote webwinkel die in Nederland zeven dagen per week pakketjes bezorgt. Het handige is dat je daarbij ook op een doordeweekse werkdag je bestelling kan doen en daarbij aangeeft dat je op zondag geleverd wilt hebben. Dan heb je alle tijd om je nieuwste gadget volledig te bestuderen en een keer de handleiding wél te lezen.

Pieter Zwart, directeur en oprichter van Coolblue, is apetrots:

“Waarom moet ik wachten tot maandag, terwijl ik juist zondag vrij ben? Het was één van de meest gehoorde vragen van onze klanten. En dat is best logisch, als je bedenkt dat 14,3% van je leven een zondag is.”

De pakketjes van de iCulture Shop worden bezorgd door PostNL. Levering op zondag past bij het streven van Coolblue om klanten steeds meer controle te geven over hun bezorgmoment. De afgelopen tijd introduceerden ze afhalen bij 2.000 afhaalpunten of een van de 7 Coolblue-winkels. Je kunt ook zelf kiezen in welk tijdvak je de bezorger over de vloer wilt hebben en als je wilt kun je dezelfde dag nog geleverd krijgen. Je moet dan wel je bestelling vóór 15:00 uur plaatsen. Voor die dienst (VandaagNog) moet je extra betalen, terwijl levering op zondag gratis is.

Meer info en shoppen: iCulture Shop

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2014, 11:33
Categorie Diensten
Onderwerpen coolblue, iculture shop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.