PkgBackup voor Cydia nu nog sneller (jailbreak)

PkgBackup heeft een update gehad naar versie 3.1.6 gekregen. De applicatie is sneller geworden, backups nemen minder ruimte in beslag, maar je moet er nu wel meer voor betalen: $3,49.

package backupPkgBackup is een applicatie waarmee je Cydia-applicaties kunt backuppen. De applicatie is gemaakt door Jibril Gueye en heeft zojuist een update gekregen naar versienummer 3.1.6. De veranderingen zijn echter groter dan het versienummer doet vermoeden: het maken van backups is sneller geworden en er is voortaan ondersteuning voor Categories, zodat je applicaties weer in het juiste categoriemapje terugkomen bij het terugzetten van een backup. PkgBackup belooft bovendien dat er 33% minder ruimte nodig is voor de backupgegevens.

Helaas is de prijs van de applicatie ook omhoog gegaan in vergelijking met de vorige keer dat we over PkgBackup schreven: toen kostte de de applicatie nog $1,99, maar inmiddels moet je er $3,49 voor betalen.

Er zijn nog wat andere kleine verbeteringen in deze nieuwe versie bij gekomen, zoals knoppen ‘Select None’ en ‘Select All’ in de lijst met packages en icoontjes bij het PkgBackup-contact. Met PkgBackup maak je een backup van alle Cydia-packages die op je iPhone zijn geïnstalleerd. Je kunt de lijst van packages daarna ook uitwisselen met anderen via Facebook Connect. Daarnaast kun je SBOrganizer gebruiken om de indeling van je springboard te backuppen en weer terug te zetten.

PkgBackup is te vinden in de BigBoss-repo in Cydia.

Meer info: PkgBackup

pkgbackup

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2009, 0:05
Categorie Jailbreak
Onderwerpen backup, cydia, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.