GlovePod: iPhone met handschoenen aan bedienen (jailbreak)

GlovePod is een nieuwe applicatie in Cydia waarmee je je iPhone met handschoenen aan kunt bedienen. Het werkt alleen bij het afspelen van muziek en maakt gebruik van de sluimer- en volumeknoppen.

unlockJe kunt speciale handschoenen kopen (of zelf maken), om te zorgen dat je je iPhone met handschoenen aan kunt bedienen. Maar in Cydia is nu ook een applicatie te vinden waarmee je in ieder geval de muziek kunt bedienen als het lockscreen nog in beeld is. Door op de volumeknoppen en de sluimerknop te drukken kun je naar het volgende muzieknummer gaan, pauzeren of het afspelen starten. Door de sluiemrknop kort ingedrukt te houden pauzeer je de muziek. Nogmaals drukken zorgt ervoor dat de muziek weer begint te spelen.

Het vooruit en achteruit spoelen van nummers doe je met de volumeknoppen: druk omlaag om het vorige nummer te horen en vooruit om naar het volgende nummer te gaan. GlovePod is gratis te vinden in de BigBoss-repo in Cydia. De applicatie heeft geen interface; het geeft alleen nieuwe functionaliteit aan de knoppen na het rebooten van je iPhone.

glovepod

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2009, 22:57
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, handschoenen, jailbreak, volume purchase program

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.