Pianist 2.0 kan gespeelde muziek opnemen

Pianist 2.0 heeft als belangrijkste verbetering dat je de gespeelde muziek kunt opnemen. Tijdens het afspelen kun je gelijktijdig meespelen, zodat een concert van meerdere piano's ontstaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Pianist 2.0Pianist, de virtuele piano voor de iPhone, heeft een update gekregen naar versie 2.0. De belangrijkste verbetering is dat je nu de muziek kunt opnemen. Wanneer je de opname afspeelt kun je op hetzelfde moment meespelen, zodat een duet ontstaat. Bij het opstarten van Pianist 2.0 valt meteen het nieuwe splash-screen op en de piano zelf ziet er ook iets anders uit. De pijlen om naar een ander octaaf te gaan zijn verplaatst en er is een thumbnail-afbeelding toegevoegd waarmee je in een oogopslag kunt zien op welk octaaf je je bevindt.

Pianist 2.0 opnemen en afspelenPianist is onderdeel van een serie virtuele muziekinstrumenten van MooCowMusic, die verder bestaat uit een gitaar (Guitarist) en een drumapplicatie (Drummer). In Pianist heb je vier octaven tot je beschikking en je kunt maximaal 5 toetsen gelijktijdig aanslaan. Leuk is dat je kunt meespelen met eigen mp3-muziek.

Pianist is te installeren via de source ModMyiFone.com.

Installeren: modmyifone.com/installer.xml
Meer info: Pianist 2.0

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2008, 1:01
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, muziek maken, piano

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.