Tokkelen maar! Guitarist voor iPhone 1.0 is uit

MooTheCow brachten eerder met Pianist en Drummer een virtuele piano en drumpad uit. Nu is er Guitarist, een virtuele gitaar waarmee je gitaar kunt spelen op de iPhone, dankzij de realistisch klinkende geluidssamples.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Guitarist 1.0, gitaar op je iPhoneNa Drummer en Pianist brengen de mannen van MooTheCow nu een virtuele gitaar voor de iPhone uit. De simpele applicatie bestaat uit twaalf onderdelen, waar je met de pijltoetsen tussen kunt bladeren. Dit werkt op dezelfde manier als in Pianist, waarbij je met de pijltoetsen naar een ander octaaf kunt gaan. Je hoeft niet te ‘plukken’ aan een snaar; licht aantikken is voldoende.


Instellingen van Guitarist 1.0Dat er veel aandacht aan de applicatie is besteed blijkt bijvoorbeeld uit de Settings, die eruit zien alsof op met handschrift op een notitieblad is geschreven. Bij het onderdeel Guitar Tuning kun je het geluid van de gitaar aanpassen, Handed maakt het mogelijk te wisselen tussen links- en rechtshandig gitaarspelen en met Display Nut kun je aangeven of je de digitale snaren schermvullend wilt zien, of liever een (overbodige) foto van een echte gitaar naast het bespeelbare gedeelte wilt tonen.

Het geluid is uitstekend, de handleiding helpt je goed op weg en je kunt net als op de piano en op de drumpad maximaal 5 snaren gelijktijdig bespelen. De ontwikkelaars zijn van plan om bij het onderdeel Guitar Tuning nog meer varianten toe te voegen.

Guitarist for iPhone 1.0 is te installeren via de ModMyiFone-source: modmyifone.com/installer.xml

Meer info: Moocow Music

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2008 om 7:40
Categorie
Diensten

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.