Apple zoekt handschrift-expert voor Mac- en iPhone-toepassingen

Apple zoekt een expert op het gebied van handschriftherkenning. Die zal aanvankelijk worden ingezet op het gebied van Mac OS X, maar gaat ook met andere toepassingen aan de slag. De iPhone wordt daarbij expliciet genoemd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

HandschriftherkenningNee, het gaat hier niet om iemand die door handschriftanalyse je karakter kan aflezen, maar een technicus die verstand heeft van handschriftherkenning. De gezochte Handwriting Recognition Engineer gaat zich bezighouden met Mac OS X, maar nadrukkelijk ook “beyond Mac OS X to other applications and the iPhone”. Mensen met kennis van patroonherkenning, sterke ontwerp- en analyse-vaardigheden, kunnen programmeren in C of C++ en ook nog eens in staat zijn om aan meerdere projecten tegelijk te werken, kunnen hun cv insturen.

De lijst gaat nog wel even verder: een kennis er ervaring met hidden Markov-modellen, neurale netwerk-algoritmes, ontwikkelen van handschriftherkenningstoepassingen voor niet-Romaanse talen, ervaring met Unix, bekendheid met Mac OS X, kennis van Cocoa… iemand die zo gefocust is op techniek moet wel een communicatiegestoorde nerd zijn, maar zoiemand zoekt Apple nou weer net niet. Excellente communicatievaardigheden zijn ook gewenst. Daarnaast nog een PhD in informatica, liefst op het gebied van patroonherkenning of kunstmatige intelligentie. Een Bachelors-degree met 5 jaar werkervaring mag trouwens ook.

Apple heeft op het gebied van softwareontwikkeling trouwens genoeg banen in de aanbieding, van iPhone Telephony Embedded Software Engineer tot iPhone Visual Designer en iPhone Sync QA Engineer.

Via: Softpedia

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2008, 1:01
Categorie Apple
Onderwerpen handschrift, herkenning, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.