Photojojo iPad Telephoto Lens: iPad-foto’s van veraf maken

Photojojo heeft nieuwe telefotolenzen voor de iPad derde generatie, iPad vierde generatie en de iPad mini. Hiermee kun je onderwerpen van dichterbij fotograferen.

iPad-lenzenFoto’s met je iPad maken wordt nog steeds niet door iedereen gedoogd, maar dat hield Photojojo niet tegen bij het maken van een flinke telelens voor de iPad en iPad mini. Deze lenzen maken het mogelijk om bepaalde onderwerpen te fotograferen die normaal gesproken te ver weg zijn. De iPad mini-lens biedt twaalf keer zoom, terwijl je met de lens voor iPad 3 en iPad 4 tot tien keer kunt zoomen.

Beide lenzen hebben een scherpstelring, zodat je invloed hebt op de scherptediepte van je foto. Bij het gebruik van de lenzen heb je een vrij kleine scherptediepte, waardoor je er zeker van moet zijn dat de camera focust op je onderwerp. Daar is een speciale ring voor nodig, omdat de iPad niet is gemaakt om aparte lenzen te benutten en daarom niet van autofocus gebruik kan maken bij deze telelenzen.

Je kunt één van de twee iPad-lenzen bestellen voor 25 dollar. Let wel op bij het bestellen van de telelens voor de ‘gewone’ iPad: deze past volgens Photojojo enkel op de iPad derde en vierde generatie. Photojojo rekent minstens 12 dollar aan verzendkosten bij bestellingen vanuit Nederland en België.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 11:53
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.