Photo fx 2.0 bevat nieuwe filters en kleurkiezer

Tiffen heeft een nieuwe versie van Photo fx uitgebracht, met nog meer filters, een nieuwe Color Picker en voorinstellingen voor filters die dat voorheen niet hadden.

photo fxVoor wie het nog niet gemerkt had: iPhoneclub organiseert een fotowedstrijd. Daarbij is het toegestaan om foto-applicaties op de iPhone te gebruiken, waarmee je bepaalde effecten teweeg kunt brengen. Nu is er inmiddels heel wat keuze uit foto-applicaties (iPhoneography.com besteedt er dagelijks aandacht aan), dus is het lastig om een keuze te maken welke nou de beste effecten geeft. Photo fx is één van de opties.

Photo fx wordt op de markt gebracht door de bekende fotofiltermaker Tiffen. Je kunt er je foto’s radicaal mee veranderen: er zitten 61 filters in de applicatie, ingedeeld in 8 groepen en 615 voorinstellingen. In de nieuwe versie 2.0 zijn nog meer filters toegevoegd. Photo fx overschrijft de orignele foto niet. De aangepaste versie kun je via e-mail naar vrienden sturen.

Nieuw zijn de volgende filters:

  • Temperature (in Classic fx);
  • Grain (in Wild fx);
  • Close-Up lens, Depth of Field, Wide Angle Lens (in nieuwe filtergroep Lens fx);
  • B&W Looks, Color Looks (in Fun fx).

Er is een nieuwe kleurenkiezer toegevoegd, die de oude kleurenschuifbalk vervangt. Ook zijn er twee betaalde filtergroepen bijgekomen: Portrait fx en Color fx. Er zijn voorinstellingen tegevoegd voor filters die dat voorheen niet hadden. Ook heeft het startscherm een nieuwe indeling met iconen voor het laden van afbeeldingen en het maken van foto’s gekregen.

Downloaden: Photo fx (€2,39)
Via: persbericht Tiffen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2009, 12:38
Categorie Apps
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.