Duracell myGrid: iPhone en andere telefoons draadloos opladen (Update)

Batterijenfabrikant Duracell gaat vanaf oktober een draadloos laadsysteem voor telefoons en andere gadgets op de markt brengen. Het idee is hetzelfde als WildCharge en andere aanbieders.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

duracell mygridBatterijenfabrikant Duracell gaat vanaf oktober een draadloos laadsysteem voor telefoons en andere gadgets op de markt brengen. Het idee is hetzelfde als WildCharge en andere aanbieders: een vlakke plaat, waarop je de telefoon, digitale camera, gps-ontvanger of ander apparaat neerlegt.

De myGrid is compatibel met de iPhone, iPod touch, iPods en telefoons van Nokia, Motorola en RIM’s BlackBerry. Voor elk toestel heb je wel een aparte laadhouder nodig. Volgens Duracell kun je er ook mp3-spelers mee opladen. De myGrid schakelt automatisch uit als er water, metaal of een hand wordt gedetecteerd. Per ongeluk aanraken en een schok krijgen zou dus uitgesloten moeten zijn. Vanaf oktober in de winkel, voor een nog onbekende prijs.

Helaas kregen we van Duracell Nederland (Procter & Gamble) een e-mail dat de Duracell myGrid niet in Nederland geleverd gaat worden. Voorlopig is deze oplaadplaat dus alleen verkrijgbaar in Amerika.

Meer info: Duracell

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2009, 15:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen duracell, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.