Simplify Photo streamt foto’s naar de iPhone

Simplify Photo streamt naast muziek nu ook foto's naar de iPhone. Daardoor is het niet meer nodig om foto's op je iPhone te kopieren. Streaming is zowel mogelijk via 3G als wifi.

Simplify PhotoSimplify Media heeft een nieuwe applicatie uitgebracht waarmee het mogelijk is om foto’s te streamen naar de iPhone: Simplify Photo. Vorig jaar al kwam Simplify Media met een applicatie op de markt waarmee het mogelijk is om je complete iTunes-bibliotheek te streamen via 3G of wifi. Om de applicatie te kunnen gebruiken heb je wel een Simplify Media-client voor de desktop nodig en een account. Simplify Photo is geschikt voor PC, Mac en Linux.

Wanneer je wilt gaan streamen moet je vooraf via de desktop-client aangeven welke foto’s je via je account wilt delen. Vervolgens vraagt de iPhone-applicatie je eenmalig je accountgegevens in te vullen en daarna verschijnt je desktop in de lijst met beschikbare bronnen. Het is mogelijk om te zoeken in de foto’s. Mac-gebruikers kunnen zelfs hun gehele iPhoto-bibliotheek bekijken.

Wanneer je GPS-data hebt toegevoegd aan foto’s laat de applicatie via een Google Maps-integratie de foto’s netjes zien. Naast de meta-info van de foto’s is het ook mogelijk om de foto’s lokaal op te slaan in je ‘Camera Roll’. Je kunt de gekozen foto’s in de client op je desktop met maximaal 30 vrienden delen. Zij kunnen op hun iPhone dus ook alle gedeelde foto’s bekijken.

Installeren: Simplify Photo
Introductieprijs: €0,79

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2009, 21:50
Categorie Apps
Onderwerp streaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.