Philips kondigt nieuwe usb- en zonnelader voor iPhone aan

Philips heeft op de IFA-beurs in Berlijn twee laders voor de iPhone aangekondigd. Een daarvan werkt met zonneënergie, de andere gewoon via het stopcontact.

philips accuIn Berlijn zijn op de IFA-beurs heel wat nieuwe producten aangekondigd. De meeste aandacht ging naar de stortvloed aan tablets, die na de lancering van de iPad is losgekomen. Maar voor de iPhone wordt ook nog genoeg geproduceerd. Philips liet op de IFA twee nieuwe externe batterijen zien, die je kunt gebruiken voor het opladen van de iPhone. Beide zijn zo groot als de telefoon zelf en laden je iPhone op via het via het stopcontact of via zonneënergie. Ze zijn vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar voor respectievelijk €69 en €79. Bij elke accupack krijg je een 30-pins dockconnector, een micro-usb-kabeltje en een gewone usb-kabel. De zonnelader heeft een batterijcapaciteit van 1350 mAh en de gewone lader levert 3.000 mAh.

De universele oplader met productnummer DLM2262/10 is op de Nederlandse site van Philips te vinden, de hieronder afgebeelde zonnelader met productnummer DLM2263/10 nog niet.

philips acculader

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2010, 10:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, opladen, philips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.